NEWS:
The Impact Days,
Vrijdag 22 november
Open Atelier @Atelierlitteboomerang

Het is zover, de Impact Days komen eraan!

Waarom? The Impact Days
Wat? Open Atelier
Wanneer? Vrijdag 22 november
Tijd? van 10-14uur
Waar? in ons atelier op de Balboastraat 18 (in buurthuis De Tagerijn)
Tijdens de Impact Days wordt er ingezoomd op sociaal ondernemers in Nederland die als kern hebben een positieve verandering te willen maken voor mens en planeet. En laat dat net onze missie zijn. Een missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een gevoel te geven er bij te horen, vriendschappen te stimuleren en structuur in hun leven te geven. Dat doen wij door samen in ons atelier, het liefst duurzame, producten te maken.

Be social. Buy social.

Om jullie onze bijzondere werkplaats, het naaiatelier, te laten ervaren nodigen we jullie uit om bij ons langs te komen. Niets nieuws, omdat wij altijd bereikbaar zijn doordat wij in buurthuis De Tagerijn zitten, maar wel uniek omdat je nu met een kopje koffie of thee naar ons verhaal kan komen luisteren, de mensen met wie wij werken kunt ontmoeten en zelfs nog eens onze producten die het atelier produceert offline kunt bewonderen en kopen.

En meer dan kopen, voor deze ene keer kun je je eigen stukje stof, zoals een oud gordijn, bij ons inleveren en maken wij er een mooie clutch van!

Omdat we het fijn vinden te weten hoeveel mensen er komen, kun je je aanmelden via info@littleboomerang.nl